Foto: Publicitātes foto
Bijusī "Google" dizaina komandas vadītāja dalīsies pieredzē par dizaina nozīmi uzņēmumā.

Latvijas jaunuzņēmums "Printify" aicina uz "Printify Tech Talks" tiešsaistes diskusiju par dizaina nozīmi uzņēmumā ar Irēnu Au (Irene Au), Khosla Ventures investīciju fonda partneri. Irēnai ir plaša pieredze dizaina vadībā tādos ASV tehnoloģiju uzņēmumos kā "Yahoo!", "Udacity", "Netscape" un "Google", kur viņa vadīja vairāku simtu cilvēku lielas komandas.

"Printify Tech Talks" ir iedvesmojoša pasākumu sērija, kas Baltijas tehnoloģiju un startup vides auditorijai dod iespēju iepazīties ar Silīcija ielejas talantīgāko un pieredzējušāko ekspertu pieredzi. Diskusija norisināsies šodien pulksten 18.00, tiešsaistē "Facebook" un "Delfi".

Savas runas laikā Irēna dalīsies ieskatos par dizaina nozīmi, kāpēc tas ir svarīgāk nekā jebkad agrāk, kāpēc dizains ir vairāk nekā tikai estētika, kāpēc svarīga ir konsekvence un kāpēc visi ir dizaineri – neatkarīgi no tā, vai viņi to zina vai nē. Irēnas runai sekos jautājumu un atbilžu sesija, kuru vadīs "Printify" dizaina vadītājs Alekss Makleods, un skatītājiem būs iespēja pasākuma laikā uzdot Irēnai savus jautājumus.

Irēna Au šobrīd ir leģendārās Silīcija ielejas investīciju firmas "Khosla Ventures" partnere, kā arī viena no Latvijas jaunuzņēmuma "Printify" eņģelu investoriem. Savas profesionālās karjeras ietvaros Irēna strādājusi lielos tehnoloģiju nn interneta uzņēmumos, izveidojot un vadot lietotāju pieredzes un dizaina komandas "Google", "Yahoo!" un "Udacity". Viņa sāka savu karjeru "Netscape Communications", kur strādāja, izstrādājot interneta pirmo komerciālo tīmekļa pārlūku. Šobrīd "Khosla Ventures" ietvaros Irēna strādā ar jaunuzņēmumu dibinātājiem kā mentore un padomdevēja, palīdzot risināt dizaina un lietotāja pieredzes izaicinājumus.

"Forbes" jau otro gadu pēc kārtas ir iekļāvis "Printify" 2021. gada savā labāko jaunuzņēmumu devēju sarakstā. Šobrīd komandā ir vairāk nekā 300 darbinieku, un "Printify" tupina strauji augt. Šobrīd www.printify.com/jobs ir vairāk nekā 60 atvērtas pozīcijas produkta vadītāja, programmētāja, mārketinga, dizaina un citās jomās.

"Printify" ir tiešsaistes platforma, kas savieno tirgotājus ar apdrukas pakalpojumu sniedzējiem. Latvijas jaunuzņēmumu 2015. gadā izveidoja trīs līdzdibinātāji Jānis Berdigans, Artis Kehris un Gatis Dukurs, tā vienīgais īpašnieks ir ASV Delavēras štatā reģistrētais "Printify Inc.". Uzņēmuma galvenais tirgus ir ASV, bet tā galvenā mītne atrodas Rīgā, kur strādā lielākā daļa no nu jau 300 uzņēmuma darbiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!