Foto: Publicitātes attēls

Kā nezaudēt īstās dzīves garšu digitālajā laikmetā? Kā pārvaldīt tehnoloģijas un neļaut tām pārvaldīt mūs? Kā atgūt laiku patiesai un veldzējošai atpūtai? Kā mainīt savus paradumus un dzīvot skaisti un mierpilni digitālajā laikmetā?

Atbildes uz šiem jautājumiem meklēsim (un atradīsim) Latvijas Universitātes profesores Zandas Rubenes tiešsaistes lekciju kursā "Digitālā(s) dzīves māksla", ko piedāvā projekts "LU Open Minded".

"Delfi" skatītāji tika laipni aicināti piedalīties kursa pirmās lekcijas bezmaksas pirmizrādē 22. oktobrī, pulksten 19.00.

Par ko spriedām pirmajā lekcijā?

Internets un modernās tehnoloģijas ir radījuši nebijušas iespējas – notikuši demokratizācijas un decentralizācijas procesi. Pateicoties tehnoloģijām, pasaule ir kļuvusi savienota un sasniedzama. Mēs spējam strādāt un komunicēt ātrāk un efektīvāk. Taču vienlaikus tehnoloģijas ir radījušas pārmērību un steigas laikmetu, kas rada trauksmi, bailes un melus. Vai un kā no tā ir iespējams izkāpt?

Lekciju pasniedz Zanda Rubene (Dr. paed., Mg. phil.), LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes profesore, zinātņu prodekāne un piedāvā izglītības projekts "LU Open Minded".

Lai skatītos astoņas augstas kvalitātes lekcijas kopā ar papildmateriāliem sev izdevīgā laikā un vietā, aicinām reģistrēties dalībai kursā.

Līdzās šim kursam "LU Open Minded" regulāri piedāvā tiešsaistē apgūt kursus par tādām tēmām kā psiholoģija, kritiskā domāšana, apzinātība, ekonomika u.c., ko pasniedz Latvijā vadošie savu jomu eksperti – akadēmiķi un praktiķi. Laipni aicinām uzzināt vairāk par "LU Open Minded" piedāvājumu mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!