Ceļojumu blogeris Sems Huangs paveicis šķietami neiespējamo un ieguvis ekstravagantu, vairākus tūkstošus vērtu ceļojumu vien par dažiem simtiem dolāru, to visu aprakstot un dodot padomus arī citiem savā blogā "TopMiles".

Daudziem varētu lieti noderēt viņa pērnā gada Ziemassvētku pieredze, kad Huangs izbaudījis aviokompānijas "Singapore Airlines" gaisa kuģa vissmalkāko privāto kajīti, ko parasti rezervē pāri un kurā ir gan divguļamā gulta, gan izcils serviss un maltītes, ko, protams, var apslacīt ar augstākā labuma šampanieti un citiem smalkiem dzērieniem. Arī prestižais biznesa medijs "Business Insider" atzinīgi novērtējis ceļojumu blogera māku par nelielām naudas summām ceļot tik šiki.

"Sākot ar īpašā Ziemassvētku noformējumā pasniegtu krabi un šampanieti pusdienās ekskluzīvā, privātā istabā, līdz pārsteidzošai iespējai debesīs gulēt divvietīgā gultā vienam pašam 12192 metru augstumā – dzīties pakaļ Santaklausam vēl nekad nav bijis tik jautri," savā blogā "TopMiles" par šo ceļojumu raksta Sems.

Huanga augstākās klases ceļojums no Losandželosas līdz Sidnejai ar divām vairāku dienu atpūtas pieturām pa ceļam, ja lidojumus rezervētu atsevišķi, izmaksātu vairāk nekā 16 tūkstošus dolāru jeb aptuveni 15 tūkstoši eiro, aprēķinājis "Business Insider". Tomēr Huangam izdevies to visu izbaudīt par 480 dolāriem jeb 450 eiro un 119 tūkstošiem "KrisFlyer" lojalitātes punktiem. Triks, kas ļāvis to īstenot, bijis, ka viņš visu ceļojumu pasūtījis kā vienu lidojumu, tādēļ pa ceļam varējis apmeklēt arī Tokiju un Singapūru, par šiem lidojumiem nemaksājot papildus. Jāpiebilst, ka "Business Insider" aviokompānijas apstiprinājušas, ka šādas biļešu rezervēšanas metodes ir legālas. Tā nu Sems Huangs kļuvis visai slavens, un viņa padomus blogā steidz lasīt un izmantot tūkstošiem citu ceļotāju.

"Tiem, kas plāno Ziemassvētku ceļojumu, jāsaka, ka Singapūrā īsti nesvin šos svētkus, bet no iepriekšējiem ceļojumiem varu teikt, ka Tokija gan ir brīnišķīga ziemā," lūgts pastāstīt, ko viņš ieteiktu apskatīt minētajās pieturvietās, portālam "Tūrismagids" sacīja Sems. "Tokijā daudzviet ir ekstravagantas Ziemassvētku gaismiņas un dekori, kas rada svētku sajūtu. Savukārt Singapūrā vienmēr ir karsts, tādēļ ir grūti pateikt, ka ir Ziemassvētki. Manuprāt, brīnišķīga vieta, ko apmeklēt, ir Marianas līcis un tā gleznainās ainavas. Savukārt, kad oktobrī biju Tokijā, man izdevās apskatīt turienes Tsukuju zivju tirgu, kur uzņemtas neskaitāmas filmas un kas ir īpaši iespaidīgs. Šeit variet lasīt par manu pieredzi tur."

Lūk, vairāk informācijas par Sema Ziemassvēku braucienu: www.topmiles.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!