Foto: Jēkabs Andrušaitis
"Tūrisma Gids" vairākus gadus raksta ne tikai par neparastām takām, ezeriem, parkiem un pilsētām, bet publicē arī pašu ceļotāju stāstus – košus un piedzīvojumiem bagātus. Aicinām satikt piedzīvojumu meklētājus stāstu vakaros un patīkamā atmosfērā iepazīt tāltālas (un arī tuvākas) zemes.

Otrā stāstu vakara varoņi ir Alīna un Jēkabs Andrušaiti, kas ir pieredzējuši ceļotāji un ar saviem stāstiem regulāri dalās blogā sapnumedniece.lv.

Pāris sola izstāstīt praktiskus padomus – kā un kur meklēt lidojumu biļetes, automašīnas nomu un viesnīcas. Kuras apskates vietas iekļaut savā plānā? Svarīgs vakara elements būs Jēkaba fotogrāfijas. Viņš atklās, kas jāielāgo, lai ceļojumu bildes izdotos. Pēc pasākuma pajautājiet par daivingu, viņiem ir feini stāsti arī par to!

Lūk, arī pāris Jēkaba ceļojumu bildes.

Ja tevī mīt piedzīvojumu gars vai vēlies to atmodināt, dodies uz stāstu vakaru. Pasākums notiks trešdien, 25. oktobrī, krodziņā "Dēkainis", Baložu ielā 12, Rīgā. Uzaicini arī draugus uz šo pasākumu šeit.

Savukārt, ja pats daudz ceļo vai pazīsti kādu īstu dēkaini, piesaki arī viņa stāstu, sūtot nelielu aprakstu uz e-pastu: celojumi@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!