Foto: Shutterstock

Ko tur liegties – Londona ir dārga pilsēta. Arī Lielbritānijas mārciņas kurss pret eiro diezgan "kož". Bet vai tāpēc atteikties no iespējas apskatīt "miglaino Albionu" un tās galvaspilsētu? Nekādā gadījumā! Un noteikti ir jāsagādā sev arī kāds prieciņš no sērijas "reizi mūžā jau var", jo kaut kur var ietaupīt, lai kaut kur citur pašikotu.

Šī man Londonā nebija pirmā reize, tur atgriežos ar prieku, kad iespējams. Ne bieži, reizi gados divdesmit. Tāpēc iepriekšējās finansiālās pieredzes nevar ņemt vērā, jo pa šo laiku cenu ziņā ir mainījies pilnīgi viss. Tiesa, arī iespējas ietaupīt ir nākušas klāt. Kaut vai naktsmāju ziņā. Kad iepriekšējā reizē apmeklēju Londonu, “booking.com” mūspusē bija kaut kas jauns, bet “Airbnb” pat vispār vēl nebija dzimis. Tāpēc tagad ir stipri plašākas iespējas atrast gaumei un maciņam piemērotu nakšņošanas vietu.

Lidmašīnas biļetes tika iegādātas vairāk nekā pusgadu pirms reisa, tāpēc bija daudz laika kārtīgi izpētīt un salīdzināt visus iespējamos dzīvošanas variantus. Kaut kā nejauši uzgāju vietējo viesnīcu tīklu “Premier Inn.”, kura viesnīcā atcerējos reiz dzīvojusi iepriekš, tikai citā Anglijas pilsētā, un man toreiz patika.

Tā ir budžeta viesnīcu ķēde, kas darbojas Lielbritānijā un arī Vācijā. Viesnīcas ir pēc viena ģīmja un līdzības, bet te jau kā ar “makdonaldu” – tu zini, ko sagaidīt. Tieši to arī dabūjām – pietiekami plašu numuru trijiem pašā Londonas centrā par zemāku maksu un ar augstāku novērtējumu nekā līdzīgiem piedāvājumiem “booking.com”. Bez klasiskā drēbju skapja un minibāra, bet bez tā varu iztikt.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!