Lauris Reiniks, kas gleznainajā Taizemē pabijis vien reizi, pārliecināts, ka vēlētos tur atgriezties un iesaka to apskatīt arī citiem. Lūk, vietas, ko 360.TV sižetā apmeklēt iesaka dziedātājs.

Video Lauris min būtiskākās lietas, kuras būtu jāpaveic apmeklējot Taizemi. Pirmkārt, esot jānobauda garšīgā Taizemiešu virtuve. Tikai jāņem vērā, ka jāizvairās lūgt padomu, kur paēst, taksometru vadītājiem, jo viņiem ir savstarpējas vienošanās ar dārgajiem restorāniem, kuros cenas ir piecas līdz pat sešas reizes dārgākas. "Kad paši atradām mazu ģimenes restorāniņu, cenas bija daudz zemākas un arī ēdiens bija daudz garšīgāks,'' stāsta Lauris.

Otrkārt, obligāti esot jāapmeklē Bangkoka, bet apskatei pietikšot ar trīs dienām. "Pilsētā būtu jāapskata karaļa pils, jāizbrauc cauri pilsētai pa upi ar laivu un noteikti jāapmeklē kāds no iespaidīgajiem šoviem. Viens no slavenākajiem šoviem ir Ping Pong šovs, to brauc skatīties no visas pasaule. Tā laikā sievietes no savām intīmajām vietiņām šauj ārā pingpong bumbiņas, jā, diezgan šokējoši un unikāli, bet pēc tam jau pie tā pierod,'' ar padomiem dalās Lauris.

Un treškārt jāatceras, ka Taizemē ir ļoti skaista daba - ūdens, okeāns, salas. Laurim sanācis arī apmeklēt salu, kurā filmēta slavenā filma "Pludmale''.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!