Foto: Privātais arhīvs

Iepazinuši teju visu Eiropu, Hardijs Janovskis un Līga Tiesnese šobrīd metušies sešus mēnešus garā piedzīvojumā Bali. Ceļojums, kurā abi iepazīst Indonēzijas salas, ir pusē, un abi to sauc par budžeta ceļojumu uz somām, lai atpūstos dabā un izmēģinātu iespējami daudz vietējo aktivitāšu. Abi jau iepazinuši vietējās paražas un kārtību, tāpēc zina, ko ieteikt tiem, kas vēl tikai plāno vai apsver domu doties uz šo ainavisko un krāšņo salu.

Āziju pāris apmeklē pirmo reizi, tādēļ pirms došanās ceļā Hardijs lasīja ceļotāju blogus un skatījās tematiskos video "YouTube", lai gūtu priekšstatu, ko sagaidīt, tur ierodoties. "Lēmums doties uz Bali nebija spontāns, tam gatavojāmies divus trīs gadus. Zinājām, ka dosimies budžeta braucienā, tādēļ rūpīgi rēķinājām, par kādu summu varam atļauties ceļot un cik ilgi uzturēties vienuviet. Tagad, kad esam apceļojuši gandrīz visu Eiropu, vēlamies iepazīt Āziju," stāsta Hardijs. Par abu Eiropas braucienu lasi šeit.

Lai pandēmijas laikā aizbrauktu uz Bali, jāņem vērā dažas lietas, kas jānokārto pirms izlidošanas. Pirmkārt, jābūt vakcinētam pret Covid-19 un jāiegādājas elektroniskā ieceļošanas vīza, kas maksā 300 eiro vienam cilvēkam (tās termiņu var pagarināt līdz sešiem mēnešiem). 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!