Foto: Privātais ahīvs
Sakāpt mašīnā un doties piedzīvojumā, līdzi ņemot savu māju uz riteņiem. Šī ideja nav nemaz tik peļama, ņemot vērā, ka īsāka vai garāka brauciena attālumā var sasniegt varenus galamērķus, izbaudot pilnīgu brīvību un ērtības, dzīvojot treilerā.

"Ar treileru nolēmām ceļot ļoti spontāni. Man jau ilgu laiku sēdēja galvā tāda vīzija, ka kādu dienu, kad būs bērni, būtu jauki visiem sasēsties tādā treilerā, doties izbraucienā, piestāt pie kāda skaista ezera un visiem pavadīt kopā laiku. Iespējams, iespaidojos no amerikāņu filmām, bet tad kādu dienu pamanīju, ka man pazīstams cilvēks tirgo treileru Latvijā, turklāt par ļoti niecīgu maksu. Es parādīju Martinam, un viņš man uzreiz teica, ka jābrauc pirkt! Domāju, ka joko, bet izrādījās, ka ir pilnīgi nopietns. Neizdevās iegādāties konkrēti sludinājumā redzēto treileru, bet Martins mēnesi neatlaidīgi skatījās sludinājumus, jo viņam iepatikās šī doma par tāda veida ceļošanu. Beigās atradām savu ideālo treileru."

Treileru pāris iegādājies "Ebay" izsolē. Vaicāta, kā abi nonākuši tieši pie šāda lēmuma, Sandra stāsta, ka ilgi skatījušies sludinājumus Baltijas valstīs, tomēr izvēle viņus nav apmierinājusi. "Cena salīdzinoši augsta, bet piedāvājumā ne tā kvalitāte, ko būtu gribējuši. Likās neadekvāti maksāt pāris tūkstošus par manāmi nolietotu, sarūsējušu treileru. Negribējām padoties, sākām skatīties tālāk – Lielbritānijā. Izvēle bija daudz, daudz labāka. Jāsaka godīgi, kaut ko iegādāties internetā ir riskanti vienmēr – gluži kā pirkt kaķi maisā, un mēs diemžēl bijām arī krāpnieku shēmošanas aplenkti, bet, par laimi, bijām gudrāki."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!