Foto: DELFI
Ideja ceļot vienai man prātā virmoja jau sen, tomēr vienmēr bija atradies kāds arguments, kāpēc to nedarīt. Tomēr šoreiz nolēmu nevis tikai sapņot, skatoties citu ceļojumu bildes sociālajos tīklos, un domāt, kāpēc tā neesmu es, bet rīkoties. Ja citi var, tad es arī varu.

Kāpēc tieši Oslo? Un kāpēc gan ne? Man bija konkrētas dienas, kurās varēju kaut kur aizceļot, tāpēc bija jāpielāgo vieta šiem datumiem, nevis jāizvēlas datumi kādai vietai, tādēļ galamērķis nebija galvenais. Svarīgākais kritērijs – tiešais lidojums no Rīgas. Tā nu visatbilstošākā izrādījās Oslo – nepilnas divas stundas gaisā un esi galā.

Neesmu ļoti pieredzējusi ceļotāja ar aviotransportu, tāpēc visa pieredze man bija interesanta – no mugursomas krāmēšanas un drošības kontroles iziešanas līdz pareizo vārtu meklēšanai lidostās. Tomēr mierināju sevi ar domu, ka lidostas ir būvētas tā, lai ikviens varētu saprast, kur kas atrodas. Tā tas tiešām ir, ja skaties uz norādēm pie griestiem, nevis tikai sev zem kājām.

Lidmašīnas biļetes un viesnīcu rezervēju aptuveni divas nedēļas pirms brauciena un tad sāku sirot pa internetu, ko lai apskata Norvēģijas galvaspilsētā trīs dienās.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!