Foto: Solveiga Kaļva
Gleznaini kalni, vieglā dūmakā tīts ezers un pārgājiens. Izklausās lieliski, vai ne? Pieliec klāt Itāliju, lai ir pilns komplektiņš burvīgu skatu, nebeidzama prieka un prasmes baudīt dzīvi. Predores ciema un Izeo ezera apkārtne Lombardijā piedāvā neskaitāmus pārgājienu maršrutus, kas pavisam ērti sasniedzami no tuvējās Bergāmo. Īsta zelta bedre pārgājienu un kalnu mīļotājiem!

Predores ciema un Izeo ezera apkārtne Lombardijā piedāvā neskaitāmus pārgājienu maršrutus, kas pavisam ērti sasniedzami no tuvējās Bergāmo. Īsta zelta bedre pārgājienu un kalnu mīļotājiem!

Kad esam izbaudījuši visus Bergāmo dāvātos kultūras dzīves labumus un izpētījuši kalnu takas pašā Bergāmo, izlemjam izbraukt ārpus pilsētas, lai aplūkotu mazliet atšķirīgu ainavu. Cīnoties ar vēlmi vēl mazliet pagulēt, agrā rīta stundā naski soļojam uz autoostas pusi, lai tālāk dotos uz Predori. Nopērkam biļetes, noskaidrojam vajadzīgās platformas numuru un ejam to meklēt. Autobuss piebrauc precīzi laikā. Iekāpjam autobusā, bet nesaprotam, kā kompostrēt biļetes, jo kompostieris atrodas līdzās šofera sēdeklim, taču tur nevaram nokļūt, jo pāri ejai novilkta ķēde, bet vadītāja durvis ir ciet. Laikam izskatāmies ļoti apmulsuši, jo viena itāliete par mums apžēlojas un ar žestiem parāda, ka varam biļetes paši ieplēst. Ē, nu, labi. Negaidīts risinājums.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!