Foto: Privātais arhīvs

Artjoms Zenevičs, puisis no Latvijas, ir devies tālā ceļojumā uz eksotisko zemi Taizemi. Savus iespaidus viņš ir iemūžinājis fotogrāfijās un video materiālā, kas patiešām apliecina to, ka Taizeme ir "miljons smaidu zeme". Laipni un priecīgi cilvēki, krāšņi skati un mūžam nezūdošā rosība.

Katram ceļotājam ir savas vēlmes un sapņi, kas vilina doties uz šo zemi. Artojmu vilina tās netveramais skaistums un eksotika. Galvenokārt Artjoms bauda valsts galvaspilsētas Bangkokas sniegtos labumus.

Bangkoka tiek dēvēta par dienvidaustrumu Āzijas visnoslēpumaināko pilsētu. Tradicionālais tur mijas ar mūsdienīgo. Vienuviet var redzēt augstus, reklāmas plakātiem klātus debesskrāpjus, bet citur neskaitāmas alejas, ko piepildījušas Taizemes kultūras smaržas un garšas.

Bangkoka nebeidz pārsteigt un vairāk par to, ko tur vērts apskatīt un kam jāpievērš uzmanība lasi šeit.

Skaistas un iespaidīgas ir arī citas Taizemes pilsētas, piemēram, Ajutaja, Ča Ama, Samutparkarne. Ajutaja, kas ir bijusī Taizemes galvaspilsēta, izceļas ar iespaidīgajām pilsdrupām un tempļiem, turklāt eksotikas cienītājiem noteikti jāpaviesojas Samutparkarnes pilsētā, kur atrodas vislielākā krokodilu ferma. 

Savukārt Ča Ama ir brīnišķīga vieta, kur rast mieru prātam un ķermenim. Tur ir pasakaini skaistas pludmales, kā arī citas izklaides un atpūtas iespējas.

Artjoma veidotajā video materiālā. ko viņš piedāvā "TūrismaGids.lv" lasītājiem, galvenokārt redzama rosība Bangkokas ķīniešu kvartālā, bet ar piedzīvojumiem Taizemē puiša ceļojums vēl nebeigsies. Viņš ir iecerējis tālāk doties uz ne mazāk iespaidīgām zemēm – Honkongu, Japānu un Malaiziju, gatavojot video arī no šīm zemēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!