Foto: Kadrs no video

Visai interesantu un aizraujošu aktivitāti piedāvā Havaju salas – tur iespējams paķert piepūšamo riņķi un mesties lejup pa īpaši izveidotu sistēmu, kam reiz bijusi pavisam cita funkcija.

Kā skaidrots tūrisma ceļvedī, oficiālajā izklaižu parka "Kauai Backcountry Adventures" mājaslapā, interesantā atrakcija izveidota senā plantācijā, kas kalpoja cukura ražošanai. Plantācijas apūdeņošanas sistēma veidota 1870. gadā un līdz šī parka atklāšanai nav bijusi pieejama publiskai apskatei.

Plūstot pa izveidotajiem kanāliem, iespējams vērot gan apkārtesošos skaistos kalnus, gan arī īstenu zaļu paradīzi, kas ieskauj atrakciju baudītājus. Kas interesanti – šī aktivitāte ne vien ļaus lēni plūst pa lēzenām cauruļu sistēmām, bet arī nedaudz liks asinīm riņķot, kad būs pienākusi kāda mutuļojoša nogāze vai tunelis, kas ievedīs savā tumšajā valstībā. Te gan jāpiemin, ka garākais no šiem tuneļiem ir pat 1,2 kilometrus garš.

Šī ir visai unikāla izklaide, kas kopumā aizņems aptuveni trīs stundas. Paralēli aizraujošajam notikumam, atrakcijas veidotāji parūpējušies par dažādām aktivitātēm dalībnieku izklaidēšanai, tostarp arī dzīvajai mūzikai un dziesmām.

Šī izklaide, kā minēts uzņēmuma mājaslapā, bez nodokļiem maksā 116 dolārus jeb nedaudz vairāk kā 100 eiro. Lai varētu piedalīties šajā izklaidē, jābūt vismaz piecus gadus vecam (vienu metru un deviņus centimetrus garam), kā arī jāsver mazāk par 136 kilogramiem.

Vērts piebilst, ka atrakciju parks piedāvā arī citas izklaides – tur izveidota sarežģīta trošu sistēma, kas ļaus vizināties starp kalnaino teritoriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!