Foto: Publicitātes foto

No šī gada aprīļa aviokompānija “SunExpress” uzsāks jaunu regulāro pasažieru maršrutu no Rīgas uz Antāliju Turcijā, ziņo starptautiskās lidostas “Rīga” pārstāve Ilze Salna.

"SunExpress" ir aviokompāniju "Turkish Airlines" un "Lufthansa Group" kopuzņēmums, kas jau pērn no lidostas "Rīga" veica neregulāros jeb čartera lidojumus maršrutā Rīga – Antālija. Ņemot vērā stabilo pieprasījumu, šogad aviokompānija to nodrošinās jau kā pastāvīgu lidojumu maršrutu, pavēstīja Salna.

Lidostas pārstāve stāsta, ka "SunExpress", kas ar tiešiem regulārajiem lidojumiem savieno Antāliju ar vairumu galamērķu gan vietējos, gan starptautiskos maršrutos, 2022. gada vasaras periodā piedāvās lidojumus no un uz Rīgu, sākot no aprīļa, nodrošinot līdz sešiem iknedēļas lidojumiem. Aviokompānija jau ir uzsākusi biļešu tirdzniecību jaunajā maršrutā.

"2021. gadā par Turcijas tūrisma galvaspilsētu dēvētā Antālija bija populārākais neregulāro lidojumu galamērķis un 10. populārākais galamērķis no Rīgas kopumā, neskatoties uz to, ka lidojumi Rīga–Antālija tiek veikti tikai vasaras sezonā," informē Salna.

Vidēji iepriekšējā vasaras sezonā četri neregulāro pārvadājumu operatori no Rīgas uz Antāliju veica astoņus lidojumus nedēļā, bet aktīvākajā periodā – līdz pat 14 lidojumiem nedēļā, pārvadājot 71 tūkstoti pasažieru, vēsta pārstāve.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!