Foto: Kadrs no video
Boholas salā, Filipīnās, iespējams doties uz "Danao" atrakciju parku, kas liks asinīm ritēt straujāk un nudien pārbaudīt savu drosmi.

Atrakciju parkā iespējams doties pastaigā pa kādu visai šaušalīgu taku, kas atrodas neiedomājami augstu, proti, 220 metrus virs zemes. Iespējams, atrašanās tik augstu nebūtu vēl nemaz nekas ekstrēms, tomēr asumiņu piešķir platformas grīdas segums, kas ir caurredzams stikls. Taka ir samērā interesanta un visapkārt paver skatu uz brīnišķīgi zaļiem mežiem, līkumotu upi un citiem varenās dabas ainaviskajiem skatiem.

Tiesa, vēl interesantāku un biedējošāku šo pastaigu padara tas, ka šaurajam un caurredzamajam celiņam iztrūkst margas. Ja dažos posmos iespējams turēties pie kādiem stabiem, tad citās vietās vai īsākiem ļaudīm, kas nevar aizsniegt metāliskos konstrukcijas stabus, būs jāpaļaujas uz savu stabilitāti, kā arī drošības trosēm.

Te gan jāpiebilst, ka, lai saņemtos doties pastaigā pa stiklā klāto platformu, būs jāpārvar vēl kāds pārbaudījums. Vienīgais veids, kā tur nokļūt, ir ļaujoties lidojumam pāri aizai. Kā minēts parka mājaslapā, lidojums no viena kalna virsotnes uz otru sniedzas 500 metru garumā un ilgst aptuveni minūti, padarot to par iespaidīgāko šāda veida izklaidi visā apkārtnē.

Atrakciju parkā iespējamas arī citas aktivitātes, kas liks sirdij notrīsēt, tāpēc būs īpaši interesants galamērķis asu izjūtu cienītājiem.
  • Te atradīsi vēl deviņus iemeslus, kādēļ kā nākamo nākamo galamērķi izvēlēties Filipīnas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!