Foto: Shutterstock

"Meadow Hot Springs" jeb trīs dabiski veidojušies baseini, kuros baudīt siltu ūdeni, atrodas ASV. Tā ir vieta, kuru iecienījuši skaistu peldvietu meklētāji un brīvdabas spa baudītāji.


Baseini atrodas privātā teritorijā, tomēr saimnieki nolēmuši šo vietu atļaut baudīt ikvienam. Baseina apkārtne ir labiekārtota – izveidotas gan sētiņas, iezīmējot teritoriju, kur būtu jāuzmanās, gan arī sakārtota ceļu sistēma, ļaujot ērti veikt ceļu no viena baseina līdz otram. Tiesa, tā kā tas ir privātīpašums, jau pie ieejas sagaida informatīvs stends, kas ikvienu lūdz ievērot pieklājības robežas, nemēslot un dabīgos baseinus baudīt pienācīgi tērptiem.

Kas šajos nelielajos baseinos ir tik īpašs? Pirmkārt jau tā ir šķietami neparastā atrašanās vieta – baseini iekārtojušies lauka vidū, manāmi izceļoties uz apkārtējā skata, tomēr ar skaistiem kalniem fonā. Protams, tas ir arī kristāldzidrais ūdens, kas vilina skaistu peldvietu meklētājus. Tomēr lielākais šo dabiski veidojušos baseinu trumpis ir siltais ūdens. Kā minēts ceļvedī "Utah Outdoor Acitivities", tas sasniedz aptuveni +38 grādu temperatūru pēc Celsija, un ir patīkams arī ziemā.
View this post on Instagram

A post shared by MIKE THUESON (@knowledgeableidiot) on Jan 19, 2019 at 9:26am PST

Baseini ir dažādas formas, dziļuma un lieluma, ļaujot katram izvēlēties sirdij un vēlmēm tuvāko. Lai arī centrālais baseins ir visdziļākais un siltākais, vērts doties nelielā pārgājienā un sameklēt parējos divus – arī tie prot savaldzināt.

View this post on Instagram

A post shared by MIKE THUESON (@knowledgeableidiot) on Jan 16, 2019 at 9:56am PST

Šis ir iecienīts galamērķis starp tiem, kas izvēlējušies apciemot šo pusi, kā arī tiem, kam patīk izbaudīt brīvdabas spa. Citas interesantas vietas, kur baudīt līdzīgus priekus, atradīsi te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!