Foto: instagram.com/o2_treehouse/

Neparastas vietas, kur nakšņot, šobrīd netrūkst. Un to pierāda arī plašais dažādo mājiņu piedāvājums. Uz visu naktsmītņu fona izceļas arī kāda neparasta mājiņa Kalifornijā, ASV.

View this post on Instagram

A post shared by Dustin Feider (@o2_treehouse) on Apr 1, 2019 at 4:17pm PDT


Kāpēc šī mājiņa ir tik piesaistoša? Pirmkārt, tās atrašanās vieta. Tā atrodas absolūtā meža biezoknī un to ieskauj tikai koki, kas, protams, nozīmē, ka atpūta būs patīkami netraucēta. Otrkārt, nelielā mājiņa atrodas kokā, kas piešķir šīs vietas apciemojumam īpašu odziņu. Treškārt, šīs būves forma ir visai neparasta – tā atgādina čiekuru. Vai tagad esi pārliecināts, ka nakšņošana šeit varētu būt vesels piedzīvojums?

View this post on Instagram

A post shared by Dustin Feider (@o2_treehouse) on Jan 31, 2019 at 3:26pm PST

Neparastā mājiņa atrodas Kalifornijā. Tā atgādina čiekura aprises un iekļauj stiklotas detaļas, ļaujot lūkoties uz apkārtni. Guļot gultā, paveras burvīgs skats uz netraucēto dabu un debesīm.

View this post on Instagram

A post shared by Dustin Feider (@o2_treehouse) on Mar 11, 2019 at 5:21pm PDT


Lai arī nakšņošanai šī vieta ir piemērota, tā nav bezizmēra – tajā pietiek vieta tikai lielai gultai, savukārt pārējās ērtības, tostarp labierīcības, būs jāmeklē būvē, kas atrodas blakus.

View this post on Instagram

A post shared by Dustin Feider (@o2_treehouse) on Jan 17, 2019 at 12:26pm PST

Šo unikālo iespēju piedāvā uzņēmums "O2 Treehouse", kas kopš 2005. gada specializējas dažādu interesantu namiņu veidošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!