Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Kalnu grēda ar nosaukumu "Gosaukamm" atrodas Austrijā, un tā ir visai iecienīta pārgājienu vieta ar brīnišķīgiem skatiem. To pierādīt izdevies Sebastianam Šeihelam no Zalcburgas, kurš iemūžinājis visai interesantu vietu, iemantojot mediju uzmanību visā pasaulē.

Kāpnes uz debesīm – tieši tā daudzi raksturojuši šīs metāla un virvju kāpnes, kas savieno divas kalnu grēdas. Šādu nosaukumu vieta iemantojusi ne vien tāpēc, ka tās ved augšup un daudzās fotogrāfijās rodas optiska ilūzija, ka galamērķis ir debesis, bet arī skaistu skatu dēļ, kas šajā apkārtnē netrūkst.
Kā skaidrojis pats fotogrāfiju autors, kurš attēlos iemūžinājis savu draugus, viņš esot bijis tik sajūsmināts par šo skaistumu, ka nav spējis noticēt savām acīm, minēts "Caters News".
Tiesa gan, kāpiens pa šīm trepītēm uz debesīm jeb nākamo virsotni šķiet visai baiss. Un, izvēloties mērot šo ceļu, ir jābūt pārliecinātam par savām spējām un drošību. Arī Sebastians teic, ka bailes viņu nav pametušas, tomēr komanda bijusi nodrošinājusies, lai izspruktu no nepatīkamām situācijām. Lai vai kā, mediji izceļ ceļotāju pārdrošumu, jo šī nav gluži tradicionālākā pastaigu vieta, kas pa spēkam būs ikvienam.

Kurp vēl doties un ko apskatīt, ja ceļi veduši uz Austriju, meklē te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!