Foto: Publicitātes foto

Kostarika daudziem šķiet paradīze zemes virsū. Smalku smilšu pludmales, ūdenskritumi un bagātīgā džungļu veģetācija ir neaprakstāmas dabas parādības. Vairāk nekā ceturto daļu valsts teritorijas aizņem nacionālie parki un dabas rezervāti, tāpēc šeit netrūkst dabas brīnumu un piedzīvojumu. Ziemeļu daļā, blakus Hermosas pludmalei, atrodas pavisam ekskluzīva un "Instagram" cienīga naktsmītne “Art Villa”, kas ieskauta džungļu virsotņu karaliskajās lapotnēs.

Kostarika spāņu valodā nozīmē bagātīgais krasts, un, aplūkojot savrupmāju fotogrāfijās, rodas sajūta, ka viesi šeit ir kā Dieva ausī, jo krasti tiešām ir dabas pārpildīti un izskatās pēc paradīzes zemes virsū. Drosmīgs mūsdienu dizains un izsmalcināts skats uz okeānu sola idillisku atpūtu. "Art Villa" gan ir diezgan dārgs prieks, jo cena par vienu nakti ir 920 eiro, īrējot visu ēku. Taču par pieprasījumu sūdzēties nevar, tuvākais pieejamais laiks rezervācijai ir septembris.


Villā ir piecas guļamistabas ar privātām labierīcībām, dzīvojamā telpa, virtuve, dārza terase, džungļu rotaļu istaba bērniem, fitnesa zāle, kā arī bezgalības baseins jeb "infinity pool". Šāds baseins šobrīd ir ļoti aktuāla tendence ceļotājiem, tajā ūdens plūst pāri vairākām malām, radot vizuālu efektu, ka baseinam nav robežu.

Šeit nodrošināta dizaina un arhitektūras kvalitāte, ko radījis brazīliešu arhitekts Paulo Mendes de Roča (Paulo Mendes da Rocha), kurš pazīstams tieši ar savām monolītajām betona ēkām. Arhitekts apbrīno skaisto dabu, tāpēc smēlies iedvesmu no savvaļas džungļiem – izveidotas plašas stikla sienas caur kurām raudzīties uz neatkārtojamo dabu, neapstrādāts koks un grandiozais betons, kas tik labi saskan ar džungļu zaļo toni. Ieviesti arī interesanti dizaina elementi, piemēram, pasteļtoņi, zils dīvāns, džungļu ainas flīzēs virtuvē, kas pieskaņotas vairākiem zaļiem augiem.

Foto: Publicitātes foto

Villas īpašniekiem ir arī vēl divas citas naktsmītnes – "Atelier" un "Coco", kas arī atrodas bagātīgās dabas ieskautas. Ja vēlies apskatīt naktsmītņu piedāvājumu, tad tas atrodams naktsmītņu mājaslapā.

Raksta tapšanā izmantotie informācijas avoti:
https://www.dezeen.com/
https://www.airbnb.co.in/
https://artvillas.com/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!