Foto: Kadrs no video
Ekstrēmākā aktivitāte gaisā visā Dienvidaustrumāzijā – tā par iespaidīgajām šūpolēm stāsta atrakciju parka "Hollow mountain" pārstāvji. Un viņiem, iespējams, ir taisnība!

Šo ekstrēmo izklaides veidu var pamēģināt Taizemē, kur iesietas troses drosminiekiem. Šīs tiek uzskatītas par lielākajām virvju šūpolēm Dienvidaustrumāzijā, min "Culture Trip". Un ne velti – adrenalīna meklētājiem savs piedzīvojums jāsāk no platformas, kas ierīkota aptuveni 55 metru augstumā.

Lai liegi šūpotos starp klinšu sienām, vispirms būs jāsadūšojas un jānolec no platformas, ļaujoties brīvajam kritienam. Ja daži ar sažmiegtām acīm spēj vien spert soli nezināmajā, tad citi izmanto šo kritienu, lai parādītu savas akrobātikas spējas. Tiesa, pirmais variants, gan ir novērojams biežāk. Kā minēts atrakciju parka mājaslapā, daudzi interesenti, nokļūstot līdz augšai, ir satraukušies un paspējuši pārdomāt savu izvēli, tomēr tā neesot problēma un darbinieki palīdz nokļūt līdz zemākai platformai, no kuras izbaudīt šīs interesantās šūpoles.

Ja šajā piedzīvojumā bailes nav aizmālējušas acis, šūpojoties skatam paveras brīnišķīgi skati. No iespaidīga augstuma var apskatīt zaļo meža biezokni, kā arī klinšainās sienas.

Vai tu iekļautu šādu izklaidi savā ceļojumā uz Taizemi?

Latvieša iespaidus par Taizemi un idejas, ko tur apskatīt, meklē te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!