Foto: Shutterstock
Izbaudīt īstenu mieru un pabūt kopā ar skaistajiem putniem – tieši to piedāvā pludmale ar nosaukumu "Flamingo beach".

Flamingo pludmale atrodas uz nelielas saliņas Venecuēlas krastos. Tur plašāk izpletusies sala ar nosaukumu "Aruba", bet astoņu minūšu brauciena attālumā ar ūdens taksi iespējams nokļūt uz nelielas salas, kas pieder kūrortam "Renaissance Hotel". Kā skaidrots mājaslapā, tā ir privāta un pieejama tikai pieaugušajiem.

Šo vietu var baudīt viesnīcas viesi, bet tie, kuri šeit nav apmetušies, var iegādāties īpašu caurlaidi, lai izbaudītu salas maģisko atmosfēru, minēts "Culture trip". Tur iegūlušās baltas smiltis, kuras apskalo kristāldzidrs ūdens, kā arī apkārtni rotā palmas. Protams, vislielāko uzmanību šajā vietā izpelnījušies flamingo, kas nesteidzīgi pastaigās, ļaujot salas apmeklētājiem izbaudīt laiku kopā ar graciozajiem putniem. Tieši tiem par godu dots arī pludmales nosaukums.

Vērts piebilst, ka netālu atrodas arī Iguānas pludmale (Iguana Beach), kur salas priekus var izbaudīt ģimenes ar bērniem. Tur, kā var saprast jau pēc nosaukuma un kā skaidrots mājaslapā, iespējams sastapt arī ķirzakveidīgo radījumu.

Tūrisma ceļvedis "Visit Aruba" vēsta, ka Flamingo pludmalē temperatūra ir vienmēr patīkama, tikai jāņem vērā, ka ziemas sezonā (no decembra līdz aprīlim) apkārtnē būs daudz vairāk tūristu, kuri brīvdienās aizmukuši no ziemas un dzestrā laika. Savukārt pārējā laikā tūristu ir mazāk un arī cenas ir daudz pievilcīgākas un maciņam draudzīgākas.

Ja laiska atpūta pludmalē ir tavā gaumē, noteikti vērts apskatīt un iepazīties ar piecām pludmalēm, kas 2018. gadā tika atzītas par labākajām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!