Viļņa pilnā sparā gatavojas Ziemassvētkiem. Svētku dekorācijas rotā pilsētas ielas un laukumus, bet pavisam nesen tika iedegta Ziemassvētku egle. Šogad Viļņas egle tika veltīta valsts 700. dzimšanas dienai, tādēļ tā ir veidota svētku tortes formā. Un nu tiek atklāta slidotava, kura atrodas bijušā cietuma teritorijā. Tā ir unikāla vieta, kas pārtapusi no cietuma par kultūras un mākslas centru "Lukišķu cietums 2.0", informē "Go Vilnius".

Ledus halle tika izveidota "Lukišķu cietuma 2.0" galvenajā pagalmā un tās platība ir 600 kvadrātmetri. Kaut arī vienlaikus hallē var slidot 80 cilvēki, tomēr ikviens var doties apmeklēt šo unikālo slidotavu no 1. decembra līdz pat 28. februārim. Turklāt rīta stundās slidot var bezmaksas.

Savukārt no 8. līdz 12. decembrim "Lukišķu cietumā 2.0" netālu no slidotavas tiks atklāts Ziemassvētku kārumu tirdziņš. Te ikviens pēc aktīvas slidošanas varēs baudīt ziemas sezonai raksturīgus gardumus, piedalīties degustācijās, kā arī aktīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!