Foto: Shutterstock
Pēdējās dienās īpašu uzmanību izpelnījies kāds tilts Vjetnamā, kas iemūžināts glītos kadros un ceļo pa interneta ārēm, liekot potenciālajiem tūristiem pārplānot savu maršrutu, dodoties uz šo Āzijas nostūri.
Zeltainais tilts ("Golden Bridge") jeb "Cau Vang" meklējams Ba Na kalnā, kas atrodas Da Nang pilsētiņā. Kas tajā ir tik īpašs un iemanto ļaužu sirdis? Tā interesantais arhitektūras risinājums, kas liek domāt, ka pašu zeltaino tiltu tur divas spēcīgas rokas.

Pats tilts atrodas 1,4 kilometru augstumā, minēts "Viettravelmagazine", ļaujot staigāt starp mākoņiem un zaļiem plašumiem, kas paveras no tilta. Skaisti, ne tā?

Lai arī informācijas interneta dzīlēs par šo vietu nav pārpārēm, tūristi ļaujas urdošajam vilinājumam iepazīt jaunus apvāršņus un dodas uz šo vietu apbrīnot debešķīgos skatus savām acīm. Šo tiltu un tā apkārtni iecienījuši ne tikai tūristi no visas pasaules, bet arī fotogrāfi, kas steidz savdabīgo skatu iemūžināt neizdzēšamās atmiņās.

Kā minēts "Culture Trip", Ba Na kalns ir viens no iespaidīgākajiem Vjetnamas tūrisma projektiem pēdējā laikā. Kalna virsotnē iespējams atvilkt elpu atpūtas kompleksā, izklaidēties atrakciju parkā, baudīt apkārtnes valdzinājumu un mērot distances ar funikulieri, doties uz vaska muzeju u.c. izklaides iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!