Foto: Kadrs no video
Ja ceļojumos ar izzinošām ekskursijām, kulinārajiem piedzīvojumiem un atpūtu dabā tev nav gana, apsverams variants ir meklēt iespējas, kā likt mierīgajām brīvdienām pārtapt par vienām no ekstrēmākajām tavā dzīvē. Dodoties iepazīties tuvāk ar Šveices burvību, vari izmēģināt adrenalīnu raisošo lēcienu netālu no vietas ar nosaukumu "Grindelwald".

"Gletscherschlucht Canyon Swing" ir atrakcija ekstrēmas atpūtas cienītājiem. Tā paredz lēcienu no aptuveni 90 metru augstumā esošas režģu platformas, kas atrodas virs ainaviskas ielejas gleznainajā Šveicē, vēstī "Culture Trip". Atrakcijas laikā cilvēki traucas lejup ar ātrumu līdz pat 112 kilometriem stundā, piedzīvojot teju vai brīvo kritienu, taču pēc tam izbauda šūpošanos starp stāvajām nogāzēm un virs vilinošā ūdens, kas plūst tai cauri.

Ceļotāji blogos raksta – lai kļūtu par cilvēku-svārstu, jāsper tikai viens solis, taču arī tad pat drosmīgākajiem dūša saskrien papēžos. Kā redzams video, bailīgākajiem ar draudzīgu grūdienu tikt pāri platformas malai var palīdzēt vietējie darbinieki. Kad pirmie kliedzieni apslāpēti un atgūta otrā elpa, iespējams novērtēt dabas spēkā radītos veidojumus 360 grādu rādiusā.

Šveice ir patiesi apbrīnojami skaistu ieleju mājvieta. Ielūkojies šeit un izlasi par vietu, kur Šveicē izpeldēties smaragdzaļā ūdenī, bet šeit lasi vairāk par ekstrēmajām izklaidēm – piecām unikālām šūpolēm pasaulē, kas atrodas virs mākoņiem vai klints malā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!