Floridā, ASV, atrodas kāds neparasts "Airbnb" jeb naktsmītnes, kas uzrunās visus "Zvaigžņu kari" fanus. Tur atrodas māja ar deviņām istabām, kas izrotājušās šo populāro filmu motīvos.

Kā teikts "Daily Mail", naktsmītne atrodas 15 minūšu attālumā no atrakciju parka "Walt Disney World", kas jau vien šo padara par lielisku izvēli skaistām brīvdienām.

Mājā, kas meklējama pēc nosaukuma "Twelve Parsecs", iespējams vienlaicīgi nakšņot līdz pat 30 cilvēkiem, un cena par mājas īri mērāma 440 dolāros jeb aptuveni 406 eiro.

Katra istaba izrotājusies atšķirīgos filmas motīvos, bet mājā ir arī piecas vannasistabas, kā arī pilnībā aprīkota virtuve, pieejams baseins un spēļu istaba.

View this post on Instagram

A post shared by Loma Homes (@lomahomes) on Dec 9, 2019 at 11:19am PST

Šo īpašumu tik neparastu padarījusi kompānija "Loma Homes", kas strādā arī pie Harija Potera tematikā veidotas naktsmītnes, kā arī Juras laikmeta parka stilā rotātas mājas, teikts "Daily Mail".

Kā pastāstījis kompānijas pārstāvis Džefs Brauns, lai istabas padarītu tik īpašas un katra no tām būtu teju vai piedzīvojums, noalgoti speciāli atrakciju parka pārstāvji, kas nokrāsojuši atbilstošas sienas, izgatavojuši pielāgotas gultas, kā arī pat pievienojuši īpašus elementus, piemēram, dūmu mašīnas.

Plašāka informācija šeit.

View this post on Instagram

A post shared by Loma Homes (@lomahomes) on Dec 30, 2019 at 11:01am PST

View this post on Instagram

A post shared by Loma Homes (@lomahomes) on Dec 20, 2019 at 11:39am PST

View this post on Instagram

A post shared by Loma Homes (@lomahomes) on Nov 21, 2019 at 4:46pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Loma Homes (@lomahomes) on Nov 18, 2019 at 11:01am PST

View this post on Instagram

A post shared by Loma Homes (@lomahomes) on Dec 2, 2019 at 11:34am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!