Foto: Shutterstock
Tie, kas skumst par ziemas atkāpšanos un vēl mirkli vēlētos uzkavēties kupenu ielenkumā, var plānot ceļojumu uz Japānu, kur interesentiem pieejams iepazīt kalnu vilinājumu un pastaigāties starp līdz pat 20 metrus augstiem sniega vaļņiem.

Kalnu maršruts, kas savieno "Toyama" un "Omachi" pilsētas, ir pasakainām ainavām bagāts posms, kas izstrādāts 1971. gadā. Šo maršrutu apskatīt var dažādākajos veidos, tostarp ar gaisa vagoniņiem, trolejbusiem un trošu ceļiem, minēts tūrisma ceļvedī "Japan Guide". Tā kā ik gadu no decembra līdz aprīlim šis gleznainais posms nav pilnībā izbraucams, šajā gadā tas interesentiem būs pieejams no 15. aprīļa, un ikviens šī maršruta pērles varēs apskatīt līdz 30. novembrim.

Protams, maršruta lielais trumpis ir kalnu virsotnes, tomēr par īpašu tiek atzīta arī pastaiga pa sniega koridoru, kura sienas slejas līdz pat 20 metru augstumam, skaidrots "Japan Guide". Tās radušās, pateicoties čaklajiem sniega tīrītājiem, kas palēnām ceļus attīrījuši no sniega, tā radot milzu sniega vaļņus.

Pastaiga pa sniega koridoru, kā min CNN, aizņems aptuveni 50 minūtes un būs visai sirreāla. Sniegotais tunelis parasti pieejams no aprīļa līdz pat vēlam jūnijam, kad saules stari jau krietni pakausējuši ziemas atstāto mantojumu.

Ko vēl apskatīt Japānā, meklē te, bet turpinājumā daži foto no pastaigas pa sniega koridoru.

View this post on Instagram

A post shared by TICKETS ✈ (@tickets) on Jan 30, 2019 at 3:35am PST
View this post on Instagram

A post shared by The Tale of Japan (by D.J) (@taleofjapan) on Feb 4, 2019 at 9:00pm PST
View this post on Instagram

A post shared by hello1010.my (@hello1010.my) on Apr 17, 2017 at 12:30am PDT
View this post on Instagram

A post shared by Tokyo-Narita Japan Explorer (@tokyonarita.japanexplorer) on Jan 22, 2019 at 1:40am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!