Kāds britu uzņēmums sastādījis ievērības cienīgu ceļojuma maršrutu, kurā iekļauti 100 neaizmirstami piedzīvojumi pieturvietās visā pasaulē. Tiek apgalvots, ka maršrutu būtu iespējams pievārēt 255 dienu laikā, šķiroties no teju 60 000 eiro.

Maršrutā, kuru publicējusi mājokļu apmaiņas vietne LoveHomeSwap.com, iekļautas visdažādākās pieturvietas, galvu reibinoši piedzīvojumi un visā pasaulē pazīstami ikgadēji notikumi - sākot no piedalīšanās siera ripināšanas sacensībās Anglijā līdz pat avīzes lasīšanai, atpūšoties uz Nāves jūras ūdeņiem.

Maršruts aizsākas ar teātra izrādi Londonas Vestendā, savukārt kulmināciju ceļotāji piedzīvotu, vērojot saulrietu virs leģendārās Alkatraza salas Sanfrancisko līcī Kalifornijā, ASV, finālā dodoties Kilauea vulkāna iekarojumos Havaju salās.

Uzņēmums, kurš izstrādājis maršrutu, to attēlojis infografikā, kas uzskatāmi demonstrē, kā tiktu aizvadīta katra no ceļā pavadītajām dienām. Kā norāda LoveHomeSwap.com pārstāvis, aprēķini veikti, ņemot vērā attālumus, lidojumu ilgumu un laiku, kas būtu jāvelta katrai pieturvietai.

Maršrutā iekļauts arī, piemēram, kāpiens Everestā un piedalīšanās tradicionālajās tomātu kaujās Spānijā. Apmeklējot visus tajā iekļautos galamērķus, ceļotājs būtu pabijis 46 pasaules valstīs, 10 dienas pavadījis sauszemes transportā, bet nedēļu - lidmašīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!