Foto: DELFI

Karostas glābšanas biedrība šovasar Karostā realizē projektu "Divpadsmit izzinoši, izklaidējoši, aktīvi un intriģējoši pasākumi ģimenēm ar bērniem Karostā", kura laikā nedēļas nogalēs tiks organizēti bezmaksas pasākumi Liepājas Karostas teritorijā.

Kā "Tūrisma Gidam" sacīja Karostas glābšanas biedrības valdes locekle Monta Krafte, projekta mērķis ir piedāvāt ģimenēm ar bērniem saturīgas un izzinošas atpūtas iespējas, vienlaikus iepazīstot apkārtējo vidi, izzinot patriotiski vēsturiskus notikumus un piedaloties kopīgos piedzīvojumos.

Sākot jau ar 8. maiju, reizi mēnesī notiks pārgājiens ar Karostas gidu pa Brīvības taku ar pārsteigumiem, uzdevumiem un pikniku. Tāpat reizi mēnesī, notiks pasākumi ģimenēm ar bērniem Redanā – spēle "Sajūtu labirints", kur dalībniekiem tiks dota iespēja neparasti izbaudīt sajūtas, koncentrējoties uz atsevišķām maņām – redzi, dzirdi, tausti, ožu, garšu. Izbaudīt sajūtas varēs, ejot cauri vairākām Redana forta būvēm, kur būs jāveic uzdevumi.

Šovasar Karostā tiks piedāvātas arī četras "muzikālas" velo ekskursijas ar gidu pa Karostas populāriem objektiem, slepenām Karostas meža takām un pamestiem militāriem objektiem.

Vairāk informācijas pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!