Dvūrkrālove ir pilsēta Čehijā netālu no Polijas robežas, un tās lielākā atrakcija ir zooloģiskais dārzs ar safari. Šī ir vieta, kur salīdzinoši netālu var baudīt Āfrikai līdzīgu gaisotni.

Zoodārzs šogad no 22. līdz 30. jūlijam aicina uz neparastu festivālu – "Afrika Live". Katru dienu ļaujot baudīt apbrīnojamas Āfrikas dejotāju un dziedātāju izrādes, piemēram, uzstāsies slavenā grupa "IYASA", informē Čehijas valsts tūrisma birojs "Czechtourism". Viesus gaidīs arī tradicionālās amatniecības un rokdarbu tirdziņš un izstāde, ceļojumu filmas un tikšanās ar ceļotājiem, kas apbrīnoja Āfriku.

Būšot arī interesanti programmas bērniem: spēles, konkursi, Āfrikas mūzikas instrumentu izrādes un daudz citu atrakciju. Gardēžus gaida oriģinālas Āfrikas delikateses, piemēram, cepti kāpuri.

Dvūrkrāloves zooloģiskais dārzs kā vienīgais Eiropā piedāvā arī safari naktī. Savukārt vakara saules staros var apskatīt degunradžus, zebras, žirafes, antilopes un citus Āfrikas dzīvniekus. Vienas stundas ekskursijas laikā ar "Safari autobusu" gida pavadībā var apskatīt vairāk nekā 600 dzīvnieku no 50 sugām, sola "Czechtourism". Turklāt safari parkā var arī palikt pa nakti Āfrikai raksturīgos motīvos iekārtotās naktsmītnēs.

Vairāk informācijas: www.zoodk.cz un www.czechtourism.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!