Foto: Publicitātes attēli

Sestdien, 28. septembrī, Smiltenes novada tūrisma informācijas centrs (TIC) sadarbībā ar aktīvās atpūtas pasākumu organizatori Santu Paegli aicina piedalīties velobraucienā "Ieriteņo rudenī" un noslēgt aktīvā tūrisma sezonu Smiltenes novadā, pastāstīja Smiltenes novada tūrisma informācijas centra pārstāve Lelde Atlāce.

Šogad dalībnieki varēs iepazīt Grundzāles apkārtnes un mazliet arī Apes novada ainaviskās un kultūrvēsturiskās vietas. Kā jau ierasts, pa ceļam dalībnieki varēs veikt sagatavotos uzdevumus.

Dalībniekiem tiks piedāvāti trīs velo maršruti – 13, 26 un 44 kilometru garumā, lai katrs pasākuma dalībnieks varētu izvēlēties saviem spēkiem atbilstošāko. Visi trīs maršruti sāksies un noslēgsies pie Grundzāles estrādes, kur dalībniekus sagaidīs pusdienu maltīte svaigā gaisā. Dalībnieku reģistrācija no pulksten 10, starts braucienam pulksten 10.30.

Pasākums ir bez maksas. Organizatori iesaka lietot aizsargķiveres, savukārt bērniem līdz 12 gadu vecumam tās ir jālieto obligāti. Tāpat organizatori aicina līdzi ņemt kādu našķi un atspirdzinošu dzērienu ceļam.

Iepriekšēja pieteikšanās līdz 25. septembrim elektroniski šeit , zvanot uz +371 29395200 vai klātienē Smiltenes novada TIC (Dārza ielā 3).

Lai nokļūtu uz Grundzāli no Smiltenes būs pieejams transports, ja nepieciešams, lūgums pieteikties Smiltenes novada TIC, vai zvanot uz +371 29395200. Transportā vietu skaits ir ierobežots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!