Foto: Publicitātes foto

Šī gada avio šovu sezonu "Baltic Bees Jet Team" atklās ar piedalīšanos pašmāju avio šovā "Lidojumam gatavi" Saldū, virs Saldus ezera, 20. maija pievakarē, pulksten 17.30, kas tiek rīkots septīto Saldus novada svētkos.

"Baltic Bees Jet Team" jeb tiešā tulkojumā "Baltijas bites" nebūs vienīgie pasākuma dalībnieki. Skatītājiem būs iespēja vērot arī citu gaisa kuģu paraugdemonstrējumus, kā arī izpletņlēcēju desantu. Savukārt "Bišu" šī gada programmas nozīmīgākie elementi būs sarežģīti vertikāli manevri, lidojot grupā, kā arī unikāli solo paraugdemonstrējumi ar īpaši augstu sarežģītības pakāpi.

Foto: Publicitātes foto

Jāpiebilst, ka avio šovu ikvienam būs iespēja apmeklēt bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

"Baltic Bees Jet Team" no Latvijas ir pirmā civilās aviācijas augstākās pilotāžas grupa Baltijā, kas dibināta 2008. gadā un kopš tā brīža, piedaloties dažādos avio šovos, guvusi panākumus un atpazīstamību gan Eiropā, gan arī citur pasaulē, pastāstīja grupas pārstāve Laura Lūse. Komanda sastāv no sešām Čehijā ražotām treniņlidmašīnām "Aero L-39C Albatros", kas ne tikai pilda savu pamatfunkciju, bet arī ir lieliski piemērotas dažādiem augstākās pilotāžas paraugdemonstrējumiem.

Lūk, neliels ieskats iepriekšējos šovos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!