Foto: Privātais arhīvs
30. oktobrī pulksten 18.30 Ceļotāju stāstu vakara ietvaros ceļotāja un žurnāliste Andra Briekmane dalīsies pieredzē par redzēto un izbaudīto eksotiskajā tūristu galamērķī – Taizemē. Uz pasākumu aicina Valmieras Tūrisma informācijas centrs.

Stāstu vakarā būs iespēja dzirdēt par iespaidiem un sajūtām, kādas pārņem, peldoties ūdenskritumā līdzās pārdrošām karpām, par rīta peldēm 30 grādus siltajā okeānā Pataijas pludmalē, pārsteidzošo dabu, taizemiešu viesmīlību un eksotisko, šajā zemeslodes pusē neredzēto augļu un ēdienu baudīšanu.

  • Vairāk par Pataiju – Taizemes pludmales kūrortu ar trako naktsdzīvi – lasi šeit.

Tāpat būs iespējams uzzināt par Taizemes "peldošajiem" mežiem un dārgakmeņiem raktuvēs, gūt nelielu ieskatu eksotiskās valsts kultūrā un likumu īpatnībās, uzzināt iedzīvotāju viedokli par strauji augošo tūrisma nozari, kā arī klausīties citus piedzīvojumu stāstus.

Dalība Ceļotāju stāstu vakarā ir bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, interesenti aicināti pieteikties laikus, rakstot e-pastu uz tic@valmiera.lv, ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 27. novembrī, kurā būs iespēja klausīties sērijas "No viena gala līdz otram" turpinājumu par Agneses Kalniņas pārgājienu Izraēlā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!