Foto: F64

Orientēšanās un izklaides spēle Līgatnes novadā notiks 11. jūlijā. Gatavojoties Līgatnes papīrfabrikas 200 gadu svinībām, šīs sacensības norisināsies papīra "zīmē" jeb "papīra kurpēs".

Piedalīties orientēšanās spēlē aicināti ne tikai Līgatnes pilsētas iedzīvotāji, bet arī pilsētas viesi. Spēlēs dalībnieki varēs sacensties gan ātrumā un attapībā, gan zināšanās un prasmēs. Kontrolpunkti būšot ne tikai alas, klintis un populāri tūrisma objekti, bet arī mazpazīstamas un pat aizmirstas vietas.

Interesentiem būšot iespēja piedalīties kādā no diviem piedāvātajiem maršrutiem. Viens no tiem būs 'Lielais alu gājējs'. Tas paredzēts komandām divu līdz septiņu cilvēku sastāvā un ar automašīnām. Kontrolpunkti būs izvietoti visa novada teritorijā. Paredzētais maršruta garums ir 65 kilometri. Lai piedalītos spēlē nepieciešams komandas nosaukums un noformējums, ērti apavi, automašīna, fotoaparāts vai mobilais telefons ar iebūvētu fotokameru. Šī maršruta dalībniekiem starts tiks dots no pulksten 11 līdz pulksten 12, bet finišs paredzēts pulksten 16.

Foto: F64

Otrs maršruts būs 'Mazais alu gājējs'. Tas paredzēts kājām gājēju komandām divu līdz septiņu cilvēku sastāvā. Maršruta garums – četri kilometri. Orientēšanās notiks pilsētas centra teritorijā. Lai piedalītos nepieciešams komandas nosaukums un noformējums, kā arī ērti apavi. Maršruta dalībniekiem starts tiks dots no pulksten 12 līdz pulksten 13, bet finišs paredzēts pulksten 16.

Uz startu abu maršrutu dalībnieki aicināti pulcēties pie Līgatnes tūrisma informācijas centra Spriņģu ielā 2, bet finišs paredzēts pilsētas estrādē. 

Lai iegūtu plašāku informāciju par spēles norisi, zvaniet pa tālruni 64153169 vai 29189707, vai sūti e-pastu uz info@visitligatne.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!