Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 20.jūnijā, pulksten 21 Valmieras tūrisma informācijas centrs aicinās doties pirmajā šī gada pārgājienā “Kur saulīte rotājas” kopā ar aktīvā tūrisma entuziasti Santu Paegli. Aptuveni 12 kilometrus garais pārgājiens vedīs gar Gaujas krastiem, un tā laikā ikvienam būs iespēja ļauties saullēkta maģijai dabā.

Pārgājiens būs apļveida, un tā sākums un noslēgums plānots pie Valmieras tūrisma informācijas centra (Rīgas ielā 10). Pasākums ilgs aptuveni trīs stundas, un tas būs vidējas grūtības pakāpes. Pārgājiena laikā plānota vieta atpūtai, kur ikviens varēs baudīt sev līdzi paņemtās uzkodas un dzeramo ūdeni.

Vairāk informācijas, kā arī pieteikšanās pārgājienam, kurā dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, zvanot pa tālruni 26332213, rakstot e-pastu tic@valmiera.lv vai klātienē Valmieras tūrisma informācijas centrā.

Maršruts būs marķēts dabā ar balti-zilu marķējumu un pēc pasākuma būs pieejams ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam.

Nākamais aktīvās atpūtas pasākums plānots 26. jūlijā, kad kopā ar aktīvā tūrisma entuziasti Santu Paegli varēs doties velobraucienā "Valmierai 737", viesojoties arī Valmieras minerālūdens ņemšanas vietā.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, "Tūrisma Gids" aicina rūpīgi izvērtēt nepieciešamību apmeklēt publiskas vietas, kā arī, dodoties dabā, izmeklēt atbilstošāko pastaigu maršrutu, šajā laikā saudzējot gan sevi, gan citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!