Foto: Publicitātes foto

Vidzemes pieturas, četru pašvaldību kopprojekts, aicina piedalīties piedzīvojumiem bagātās sacensībās "Tūrisma rallijs", kas notiks augusta vidū. Raunas novada sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Lācis pastāstīja, ka Rauna, Smiltene, Ape un Alūksne kopīgiem spēkiem izveidojušas maršrutu ar dažādiem uzdevumiem, lai vienas dienas laikā ļautu labāk iepazīt Vidzemi.

Tūrisma rallijs ir auto tūrisma sacensības ar dažādiem papilduzdevumiem, kas ļauj iepazīt Vidzemes novadus un vienlaikus cīnīties par balvām. Rallija maršruts aptvers četru novadu – Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes – teritoriju. Tūrisma piedzīvojums norisināsies otro gadu pēc kārtas – šogad 17. augustā. Organizatori salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu pārveido maršrutus un uzlabo papilduzdevumus, lai arī tiem, kuri piedalījās iepriekš, būtu tik pat aizraujoši, kā pirmajā reizē. Un, ejot laikam līdzi, organizatori modernizē pasākuma protokolēšanu, kas nozīmē, ka ikviens dalībnieks, pēc uzdevuma izpildīšanas varēs apskatīt savus rezultātus.

Foto: Publicitātes foto

Vidzemes pieturu piedzīvojuma reģistrācija ir atklāta, un jebkurš interesents var pieteikt savu dalību līdz pat 9. augustam, aizpildot interneta vietnēs atrodamo reģistrācijas anketu. Ar papildu informāciju par reģistrāciju un citiem organizatoriskiem jautājumiem ir iespējams iepazīties pasākuma nolikumā, kas pieejams Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes novadu mājaslapās, kā arī oficiālajā Vidzemes pieturas "Facebook" kontā.

Vidzemes šosejas pieturas ir tūrisma sadarbības projekts starp četrām pašvaldībām – Raunu, Smilteni, Api, Alūksni. Tūrisma projekta mērķis ir piesaistīt pēc iespējas lielāku tūristu skaitu skaistajai Vidzemei, piedāvājot atpūtas iespējas vairākām dienām. Vidzemes šosejas pieturas tika izveidotas 2015. gadā, savukārt 2016. gada nogalē tai pievienojās arī Alūksne. Vairāk lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!