Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

2018. gada 28. oktobrī Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" uzsākusi tiešos lidojumus divos jaunos maršrutos no Tallinas – uz Stokholmu un Oslo. Kopš darbības paplašināšanas Igaunijā, "airBaltic" tagad Tallinas lidostā bāzē divas lidmašīnas.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs mērķtiecīgi strādājam, lai nodrošinātu turpmāku izaugsmi. "airBaltic" biznesa plāns paredz stiprināt mūsu pozīcijas kā Baltijā vadošajai lidsabiedrībai. 2019. gadā no Tallinas nodrošinot 12 tiešos lidojumus, mēs būtiski palielināsim mūsu klātbūtni Igaunijā un turpināsim piedāvāt labāko savienojamību mūsu Igaunijas pasažieriem."

"Raugoties nākotnē, mēs plānojam vēl vairāk palielināt tiešo lidojumu skaitu no visām trīs Baltijas galvaspilsētām. Mēs vēlamies ar vienu pieturvietu savienot Tallinu, Rīgu un Viļņu ar praktiski jebkuru galamērķi pasaulē," piebilst Martins Gauss.

"airBaltic" lidojumus no Tallinas uz Stokholmu veic 12 reizes nedēļā. Paredzētais lidojuma laiks uz Stokholmu ir viena stunda un piecas minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir no 22 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumi uz Oslo tiek veikti divas reizes nedēļā, pasažieriem ceļā pavadot vienu stundu un 45 minūtes. Vienvirziena biļetes cena uz Oslo ir no 29 eiro.

Papildus tam "airBaltic" turpina nodrošināt tiešos lidojumus no Tallinas uz Londonu, Amsterdamu, Berlīni, Parīzi, Vīni un Viļņu, kā arī ērtus savienojumus caur Rīgu uz citiem galamērķiem.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasarā "airBaltic" savam maršrutu tīklam pievienos trīs jaunus galamērķus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu, kā arī uzsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Štutgarti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!