Foto: DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pirmdien, 7. septembrī, atsāk lidojumus no Rīgas uz deviņiem papildu galamērķiem. Kopumā aviokompānija šobrīd savieno Rīgu ar 35 galamērķiem visā Eiropā.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs esam gandarīti par Latvijas valdības lēmumu atvieglot iepriekš noteiktos ceļošanas ierobežojumus, vienlaikus saglabājot sabiedrības drošību un veselību kā galveno prioritāti. Tas sniedz mums iespēju veikt papildu lidojumus maršrutos, kas ir būtiski, lai nodrošinātu Latvijas un Baltijas valstu savienojamību."

Sākot ar pirmdienu, 7. septembri, "airBaltic" atsāk lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Briseli, Dublinu, Gēteborgu, Lisabonu, Prāgu, Reikjavīku, Vīni un Cīrihi.

Šobrīd lidsabiedrība veic tiešos reisus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem.

Pasažieru drošība un veselība ir aviokompānijas galvenā prioritāte. Ieviesti stingri drošības pasākumi, kā arī lidojumi tiek organizēti, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc lidsabiedrība vienmēr aicina iepazīties ar jaunāko informāciju.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, lidsabiedrība aicina ieskatīties te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!