Foto: Publicitātes foto
Ņemot vērā pasažieru rīcības atgriešanos pirmspandēmijas līmenī un ceļošanas pieprasījuma pieaugumu, lidsabiedrība "airBaltic" uzsākusi savu līdz šim lielāko biļešu izpārdošanu. Līdz 10. novembrim iespējams iegādāties biļetes, informē "airBaltic". To sākuma cena ir no 17 eiro.

Lai nodrošinātu jaunus un aizraujošus ceļojumus nākamajam gadam, "airBaltic" uzsākusi biļešu izpārdošanu līdz 10. novembrim, piedāvājot biļetes ar 17 eiro sākumcenu. Līdz izpārdošanas beigām visos 2023. gada "airBaltic" galamērķos ir fiksēta cena – 17, 27 vai 47 eiro. Jāņem vērā, ka biļetes par šīm cenām ir ierobežotā daudzumā.

Pateicoties atceltajiem ar Covid-19 pandēmiju saistītajiem ierobežojumiem visā pasaulē, uzņēmums novērojis pozitīvu biļešu rezervēšanas tendenci un stabili augošu pieprasījumu, kā arī to, ka pasažieru rīcība pakāpeniski atgriežas pirmspandēmijas līmenī.

Līdz šim "airBaltic" šogad pārvadājusi vairāk nekā 2,6 miljonus pasažieru, kas ir vairāk nekā katrā no iepriekšējiem diviem gadiem 12 mēnešos kopumā. Šie rezultāti norāda uz izteiktu pieprasījumu pēc ceļojumiem. Salīdzinājumā ar iepriekšējiem diviem gadiem, saskatāma tendence, ka pasažieri ir daudz pārliecinātāki un mazāk piesardzīgi attiecībā uz turpmāko ceļojumu plānošanu – viņi veic biļešu rezervāciju krietni agrāk, iegādājas dažādus papildu pakalpojumus, lai atvieglotu ceļojumu un tamlīdzīgi.

Lidsabiedrība arīdzan novērojusi pirmspandēmijas periodam līdzīgu tendenci, ka pasažieri rezervē biļetes īpašiem brīžiem un svinībām, piemēram, skolēnu brīvlaikam rudenī, vasaras saulgriežu brīvdienām, slēpošanas ceļojumiem ziemā un tamlīdzīgi. Atpūtas braucienus joprojām pasažieri turpina rezervēt laicīgāk nekā, piemēram, īso brīvdienu vai biznesa ceļojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!