Foto: DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pilnā apmērā publicējusi lidojumu grafiku gaidāmajai ziemas sezonai, kas sāksies 2019. gada 27. oktobrī. Šajā sezonā "airBaltic" pirmo reizi piedāvās lidojumus, kas savieno Rīgu ar Atēnām, Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti, informēja aviokompānijas korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

"airBaltic" maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss norāda: "Martā mēs sākām lidojumus uz Dublinu un Štutgarti. Abos šajos maršrutos novērots augsts pieprasījums, pateicoties kuram mēs turpināsim pakalpojumu sniegšanu ziemā."

Gaidāmajā sezonā "airBaltic" piedāvās arī sezonālus lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā, kā arī četras reizes nedēļā veiks lidojumus uz Abū Dabī, kas šogad atsāksies jau oktobra sākumā. "airBaltic" arī turpinās piedāvāt reisus uz vairākiem saulainiem atpūtu galamērķiem, tostarp Malagu, Barselonu un Lisabonu.

Lidojumi uz Dublinu un Štutgarti tiks veikti visu ziemas sezonu. Lidojumi uz Reikjavīku tiks piedāvāti līdz 2020. gada 31. janvārim un atsāksies 2020. gada 3. martā, bet lidojumi no Rīgas uz Atēnām turpināsies līdz 2019. gada 31. decembrim un atsāksies 2020. gada 4. martā.

No Tallinas "airBaltic" sāks lidojumus jaunā sezonālā maršrutā uz Zalcburgu. Turklāt šī būs pirmā ziemas sezona, kurā tiks veikti lidojumi uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu.

Ar pilnu "airBaltic" lidojumu sarakstu var iepazīties lidsabiedrības mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!