Foto: Publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" paziņojusi par plāniem ziemas sezonai, kas sāksies jau oktobra nogalē, turpināt lidojumus uz Ženēvu, Tamperi un Gēteborgu, kā arī no jauna ieviest iecienītus slēpošanas galamērķus – Zalcburgu, Veronu un Popradu Augstajos Tatros.

Uz Tamperi Somijā tiks veikti pieci lidojumi nedēļā, uz Ženēvu Šveicē – trīs lidojumi nedēļā un uz Gēteborgu Zviedrijā – četri lidojumi.

2017. gada ziemas sezonā "airBaltic" arī biežāk lidos no Rīgas uz Londonu, Hamburgu un Prāgu, kā arī darba dienās, sākot jaunus rīta un vakara lidojumus uz Varšavu, skaidro Alise Briede, korporatīvās komunikācijas vadītāja.

"airBaltic" maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss norāda: "Tiešos lidojumus uz Ženēvu, Tamperi un Gēteborgu ieviesām tikai vasarā, taču pasažieru pieprasījums šajos maršrutos bijis augsts, nodrošinot mums iespēju veikt lidojumus uz šīm pilsētām visu cauru gadu. Ar Abū Dabī iekļaušanu mūsu maršrutu kartē, mēs piedāvājam labāko savienojamību uz, no un starp Baltijas valstīm gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem."

Sākot no 29. oktobra, "airBaltic" sadarbībā ar "Etihad Airways" veiks četrus lidojumus nedēļā maršrutā Rīga - Abū Dabī, izmantojot jauno "Bombardier CS300" lidmašīnu.

Pilns "airBaltic" piedāvāto lidojumu saraksts pieejams mājaslapā www.airBaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem, kā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. "airBaltic" flotē ir 30 lidmašīnas: septiņas" Bombardier CS300", 11 "Boeing 737" un 12 "Bombardier Q400 NextGen".

Nesen rakstījām par aviokompānijas piedāvātajiem jaunajiem galamērķiem 2018. gadā. Vairāk lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!