Foto: Publicitātes foto

Lidsabiedrība "airBaltic" paziņo, ka no 2. oktobra uz laiku pārtrauc lidojumus no Rīgas uz Liepāju. Lidojumi starp abām pilsētām šobrīd pārtraukti līdz 24. oktobrim.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs turpinām nodrošināt lidojumus vairāk nekā 50 maršrutos visā Eiropā, piedāvājot labāko savienojamību Baltijā. Diemžēl ceļošanas ierobežojumi ir būtiski ietekmējuši mūsu darbību, un šobrīd lidojumu turpināšana uz Liepāju nav iespējama, jo pieprasījums pēc šiem reisiem pašlaik ir ļoti zems. Neskatoties uz to, esmu pārliecināts, ka drīzumā šis maršruts atgriezīsies mūsu tīklā."

Šobrīd "airBaltic" veic tiešos reisus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Pārstāvji ziņo, ka ieviesti stingrus drošības pasākumi, kā arī lidojumi organizēti, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc ceļotāji aicināti vienmēr pārliecināties, ka iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!