Foto: Publicitātes foto

"airBaltic" no 4. jūlijā uzsākusi regulāros lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Mančestru Apvienotajā Karalistē. "airBaltic" lidojumus starp abām pilsētām nodrošina divas reizes nedēļā, turklāt no 2. jūlija "airBaltic" veic lidojumus divas reizes nedēļā starp Rīgu un Edinburgu.

"airBaltic" no Rīgas uz Mančestru lidojumus veic ar Airbus A220-300 lidmašīnu. Pilns "airBaltic" piedāvāto lidojumu saraksts un biļetes uz jaunajiem galamērķiem pieejamas uzņēmuma mājaslapā. Cenas un pieejamību lūko šeit.

Šovasar "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, tostarp uz septiņiem galamērķiem Itālijā, septiņiem Grieķijā un sešiem Spānijā, kā arī uz vairākiem citiem atpūtu galamērķiem.

Veselība un drošība

"airBaltic" ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Vairāk par "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem uzzini mājaslapā.

airBaltic lūdz pasažierus stingri ievērot visus attiecīgo varasiestāžu izdotos noteikumus un prasības. Pasažieriem tiek stingri ieteikts pirms ceļojuma oficiālajās interneta vietnēs vai vietējās vēstniecībās pārbaudīt ceļošanas noteikumus un ierobežojumus lidostās. Noteikumi strauji mainās un katrā valstī ir atšķirīgi, tāpēc pasažieri vienmēr aicināti pārliecinieties, ka viņiem ir pieejama jaunākā informācija, kas garantēs ērtu ceļojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!