Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no 2021. gada 15. maija plāno uzsākt regulāros lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Irakliju (Krēta, Grieķija). Aviokompānija ieplānojusi lidojumus starp abām pilsētām veikt divas reizes nedēļā. Lidojumi starp Rīgu un Irakliju tiks veikti ar "Airbus A220-300" lidmašīnām.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs esam optimistiski noskaņoti par gaidāmo vasaras sezonu. Ja ceļošana kā tāda būs iespējama un epidemioloģiskā situācija uzlabosies, pieaugot vakcinācijas jaudai, pieprasījums pēc lidojumiem atjaunosies. Mēs tam būsim gatavi, tādēļ papildu Iraklijai Grieķijā mēs turpmākajās dienās paziņosim vēl par vairākiem jauniem galamērķiem. Šajā vasaras sezonā "airBaltic" plāno piedāvāt plašu, drošu savienojumu klāstu no Rīgas."

Pasažieru veselība un drošība ir lidsabiedrības galvenā prioritāte, uzsver "airBaltic" pārstāvji. Aviokompānija ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, skaties te.

Turpinājumā "Tūrisma Gids" piedāvā ielūkoties, ko iespējams apskatīt Grieķijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!