Foto: DELFI

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no 2020. gada 19. decembra uzsāks tiešos lidojumus starp Rīgu un Kitili (Somija).

Lidojumi tiks veikti vienu reizi nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnu. Plānotais lidojuma ilgums līdz Kitili būs viena stunda un 55 minūtes. Vienvirziena biļetes cena uz Kitili ir, sākot no 79 eiro.

"airBaltic" cieši sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku, pastāstīja lidsabiedrības pārstāvji. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr nepieciešams pārliecinieties par jaunāko informāciju.

Lidsabiedrība ieviesusi stingrus drošības pasākumus, kā arī lidojumus organizē, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes. Lai uzzinātu vairāk par "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, apmeklē aviokompānijas mājaslapu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!