Foto: Shutterstock

Turpmākajos gados Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" varētu sākt tiešos lidojumus uz ASV lielāko pilsētu Ņujorku, liecina "Delfi" rīcībā esoša informācija. Aviokompānija šādu informāciju neapstiprina, lai gan atzīst, ka tiek izvērtēti daudzi potenciālie galamērķi.

"airBaltic" viceprezidents Jānis Vanags portālam "Delfi" šādas baumas neapstiprina, norādot, ka kompānija "neizslēdz nevienu scenāriju un jaunu maršrutu izvērtēšana notiek nepārtraukti". Pēc viņa teiktā tiek izvērtēti 100 līdz 150 galamērķu. Ticamāka gan ir jaunu maršrutu atklāšana uz Persijas līča valstīm, Ķīnas rietumiem, kā arī tādiem brīvdienu galamērķiem kā Kanāriju salas.

Iepriekš jau vēstīts, ka lidsabiedrības iegādātās jaunās lidmašīnas "Bombardier CS300", no kurām pirmā uzņēmumam tika piegādāta pagājušajā nedēļā, ļauj sasniegt tālākus galamērķus, nekā pašlaik "airBaltic" flotē esošie "Boeing 737".

Jau ziņojām, ka vasaras sezonā no 26. maija "airBaltic" atklās lidojumu uz Madridi, kā arī sāks lidojumus no Rīgas uz Odesu Ukrainā, Ženēvu Šveicē, Aberdīnu Lielbritānijā, Stavengeri Norvēģijā, Gēteborgu Zviedrijā, Tamperi Somijā un Katāniju Itālijā. Kā arī no Viļņas lidos uz Parīzi un Minheni.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem, kā arī tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Aviokompānijas flotē ir 25 lidmašīnas: viena "Bombardier CS300", 12 "Boeing 737" un 12 "Bombardier Q400 NextGen".

Foto: Shutterstock

Ko apskatīt Ņujorkā, lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!