Foto: LETA

Sākot ar 25. oktobri, spēkā stājas Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" ziemas sezonas lidojumu grafiks. Šajā sezonā lidsabiedrība plāno Rīgu savienot ar 40 galamērķiem savā maršrutu tīklā, piedāvājot lidojumus uz Eiropas lielākajiem biznesa centriem, kā arī atsevišķiem atpūtas un slēpošanas galamērķiem, pastāstīja "airBaltic" pārstāvji.

Šis plānotais ziemas sezonas lidojumu grafiks iekļauj tādus slēpošanas galamērķus kā Kitile, Minhene, Vīne, Zalcburga, Cīrihe, Ženēva, Milāna, Verona un daudzus citus. Papildus tam, ja epidemioloģiskā situācija ļaus, tad lidsabiedrība savienos Rīgu ar vairākiem saulainiem atpūtas galamērķiem, tostarp Larnaku vai Romu.

Šobrīd "airBaltic" veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem.

Pasažieru drošība un veselība ir galvenā prioritāte, uzsver lidsabiedrības pārstāvji. Tāpēc ir ieviesti stingri drošības pasākumi, kā arī lidojumi tiek organizēti, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr ir jāiepazīstas ar jaunāko informāciju.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem veselības aizsardzības pasākumiem, nepieciešams apmeklēt "airBaltic" mājaslapu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!