Foto: Shutterstock

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2019. gada Ziemassvētku brīvdienās palielinājusi lidojumu skaitu no Rīgas uz tādiem galamērķiem kā Parīze, Londona, Dublina, Ženēva, Abū Dabī un Maskava. Šie papildu reisi uzlabos savienojumus, kas jau nodrošināti starp šīm pilsētām. Kopumā laika periodā no 21. decembra līdz 4. janvārim lidsabiedrība piedāvās 14 papildu lidojumus.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Ziemassvētku brīvdienās mēs tradicionāli novērojam ļoti augstu pasažieru pieprasījumu. Tas ir laiks, kad satiekas ģimenes un draugi no visas pasaules. Mēs esam šeit, lai šajā gada laikā piedāvātu mūsu pasažieriem uzlabotu lidojumu grafiku un papildu reisus."

Šajā ziemas sezonā lidsabiedrība arī piedāvā sezonālos lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā, kā arī uz Abū Dabī. Šī ir pirmā ziemas sezona, kad aviokompānija veiks lidojumus no Rīgas uz Atēnām, Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti, tāpat turpinot reisus uz tādiem saulainiem atpūtas galamērķiem kā Malagu, Barselonu, Lisabonu un daudziem citiem.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Turpinājumā "Tūrisma Gids" piedāvā iedvesmoties savam perfektajam Ziemassvētku ceļojumam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!