Ziemeļameriku pārsteidzis liels aukstums, tādēļ aizsalusi daļa iespaidīgā Niagāras ūdenskrituma. Pēdējās dienās gaisa temperatūra šajā apvidū noslīdējusi pat līdz -19 grādiem pēc Celsija, liekot ūdenskritumam aizsalt.

Majestātiskais skats piesaista tūristu un vietējo uzmanību, un tie, spītējot aukstumam, steidz iemūžināt "ziemas mākslu" fotogrāfijās - redzams, kā ar katru dienu tas aizsalst arvien vairāk.

Šis gan nav pirmais gadījums, kad Niagāras ūdenskritums ir aizsalis. Pērn Ziemeļamerikā tika pārspēti aukstuma rekordi, un ūdenskritums, kas atrodas uz ASV un Kanādas robežas, aizsala pat divreiz. 

Arī šoziem Ziemeļameriku piemeklējis bargs sals un jau vairākas stipras sniega vētras. Tāpat šonedēļ tur vēl gaidāms liels aukstums, brīdina sinoptiķi. 

Interesanti, ka aukstuma dēļ Ņujorkas štata Itakas pilsētas tūrisma padome pat ieteikusi tūrisma firmām pašlaik labāk vest tūristus uz Floridas pludmalēm, nevis pie viņiem, raksta telegraph.co.uk. Padomes mājaslapā šonedēļ parādījies aktīvs logs ar uzrakstu "Viss, mēs padodamies! Ziema, tu uzvarēji! Kāds dodas uz Key West (pludmale Floridā)?" ("That's it. We surrender. Winter, you win. Key West anyone?")

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!