Foto: instagram.com/meenaljphotos/instagram.com/vaibhav1991
Pat cilvēkiem, kurus lidmašīnas pacelšanās brīdis it nemaz neiepriecina, pārņem patīkams miers, kad tā iztraucas cauri mākoņiem un rada sajūtu, ka gaisa kuģis peld tiem pa virsu. Apkopojām vietnē "Instagram" publicētās ceļotāju fotogrāfijas, kurās galvenā varoņa lomā iejūtas pufīgie mākoņi.

Šī fotogrāfija apvieno abus – gan iespēju skatīties mākoņus, gan arī pilsētas, kurām lidmašīna šķietami lēnām slīd pāri.

A post shared by Meenal Joshi (@meenaljphotos) on Oct 4, 2017 at 4:56am PDT

Lūk, tā izskatās skats pa logu saulrieta laikā!

Šīs fotogrāfijas autors bildi uzņēmis kāda ceļojuma laikā un izmantojis kā sveicienu saviem sekotājiem Jaunajā gadā. Izskatās, ka mākoņi izveidojuši kalnu, kam šajā gadījumā var piešķirt simbolisku nozīmi – nākamajā gadā tiekties tikai uz augšu!

A post shared by Prent Kallenberger (@phkallenb) on Dec 31, 2016 at 2:35pm PST

Šie mākoņi pa logu izskatās gandrīz vai vienā līmenī. Tos varētu salīdzināt ar mierīgu jūru, kurā redzami nelieli vilnīši.

A post shared by Sule (@suleozdas) on Oct 17, 2016 at 9:26am PDT

Kad esi lidmašīnā un atrodies virs mākoņiem, to noteikti nevar salīdzināt ar skatu, kas paveras no zemes. Šie mākoņi izskatās kā kārtīgas sniega bumbas, kurās gribas teju vai izvārtīties.

Interesanti ir skatīt, kā mākoņi saplūst ar sniegotām kalnu virsotnēm. Šādās bildēs pat grūti atšķirt, kas no redzamā mākonis, bet kas – sniegs! Fotogrāfijas autore sauc šo par savu "laimīgo vietu".

A post shared by @positivevibes_positivelife_ on Nov 9, 2017 at 2:35am PST

Katrs mākonis šeit ir pats par sevi! Īpaši skaisti tie izceļas gaišā dienas laikā, kad debess virs tiem ir zila jo zila.

Vai tu atradi mākoņa maliņu?

Skats, kurš paveras, lidojot pāri Malaizijas salai Tiomanai (Pulau Tioman). Vienkārši, taču skaisti bez gala!

A post shared by Basil (@basil8h) on Nov 8, 2017 at 3:22pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!