Foto: LETA
Diena ar draudzenēm – tas ir sapnis, ko vēlas baudīt pat visaizņemtākās. Turklāt, ja to iespējams apvienot ar tik lielisku baudas avotu, kāds ir kvalitatīvs SPA un braucienu ārpus ierastās vides.

Pirts tradīcijas Latvijā ir ļoti spēcīgas, taču pēdējo gadu laikā aizvien populārāki kļūst SPA centri laukos ar iespēju baudīt piena vannas, zālīšu tējas un kvalitatīvas skaistumkopšanas procedūras. Turklāt katrs SPA ir gatavs uzņemt un apkalpot viešņas kā īstas karalienes un dot iespēju atgriezties mājās starojošām.

Rīgai tuvākā vieta ar plašu SPA piedāvājumu ir Jūrmala. Plašs piedāvājums ir Baltic Beach Hotel, Jūrmala SPA un Amber SPA Boutiq hotel. Lielākoties tiek piedāvāti jau gatavi skaistumkūres kompleksi, kuru cenas ir gana augstas, taču lietotāju pieredze liecina, ka ir vērts pirms došanās uz atpūtas vietu izpētīt visu piedāvājuma klāstu un atrast sev vistīkamāko jau par samērīgu cenu.

Viesnīca "Baltvilla" Baltezerā piedāvā ļoti plašu SPA  procedūru izvēli - šeit ir piedāvājumi atpūtai vienatnē, pāriem, ātrajām un nogurušajām, kā arī īpašs spa komplekss jaunajām māmiņām.

Dodoties Vidzemes virzienā, netālu no Siguldas var baudīt relaksāciju SPA viesnīcā "Ezeri", kas ir padomājusi arī par bērnu izklaidi, kamēr mammas atpūšas rožu vannās.  Savukārt Dikļu pils netālu no Valmieras aicina uz īstu Dāmu paradīzi ar pelašķu vannām un  Brūkleņu kūri imunitātes stiprināšanai.

Kurzemē SPA hotel "Usma" piedāvā kļūt par vienas nakts dīvām un kopā ar draudzenēm baudīt gan procedūras un peldes, gan šampanieti. Tiesa - bez iespējas peldēties tā vannā. Rāmākas un mazāk ekskluzīvas, bet arī kvalitatīvas atpūtas iespējas ir Ventspilī ūdens atrakciju parkā un Liepājas olimpiskajā centrā.

SPA procedūru mīlētājas "Delfi ceļojumi" iesaka - pamēģiniet, nenožēlosiet! Pirmo reizi dodoties uz SPA ārpus ierastās vides tas būs notikums, bet katrs nākamais brauciens jau kļūs par piedzīvojumu, ko atcerēties vēl ilgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!