Foto: Vida Press

Austrālijā pārdošanā izlikta neliela pilsētiņa netālu no Kvīnslendas, turklāt tās cena ir aptuveni tikpat liela kā, piemēram, smalkai privātmājai tepat Jūrmalā – 750 tūkstoši Austrālijas dolāru jeb 481,8 tūkstoši eiro.

Par šo cenu jaunie Alīkrīkas (Allies Creek) īpašnieki iegūs 16 mājas, dambi, pilsētas rātsnamu un divas ražotnes, ūdensdzirnavas, ielas, kā arī luksaforu, dīķi, lauksaimniecības tehniku un pat skolas ēku lielākiem pasākumiem.

Foto: Vida Press

Interesanti, ka šo nelielo pilsētiņu pārdod tās iedzīvotāja Natālija Viljamsa, kas nejauši kļuvusi par šīs vietas īpašnieci pirms sešiem gadiem, raksta "Vida Press". Sieviete stāsta, ka viņa un viņas pēdējais vīrs piedalījušies izsolē, un tās beigās pavisam negaidīti jau bijuši pilsētas īpašnieki. "Bijām nolēmuši iegādāties vairākas tehnikas vienības, bet beigās bijām nopirkuši visu pilsētu. Tas bija tāds kā negadījums, bet esmu priecīga, ka tā notika."

Pilsētā pašlaik dzīvo Viljamsas kundze ar savu piecgadīgo dēlu Rodžeru, kā arī aptuveni ducis īrnieku. "Dzīve te ir ļoti klusa. Mums tas patīk," stāsta Viljamsa.

Tomēr viņa izlēmusi šo vietu pārdot un publicējusi sludinājumu ar cenu 750 tūkstoši Austrālijas dolāru, kas ir mazāka nekā mājai ar terasi Sidnejā vai modernai mājai Kvīnslendā. Jāsaka, ka nelielā pilsētiņa gan ir visai drūma un nolaista, tomēr īpašums ir liels.

Lūk, neliels ieskats Alīkrīkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!